betingelser

Betingelser

Disse salgsbetingelsene gjelder for salg av varer fra nettbutikken til forbruker. Kundens bestilling, ordrebekreftelse og våre betingelser er avtalegrunnlag for handelen.


Kunder utenfor Norge må henvende seg til oss pr e-post.


Betaling

Vi har følgende betalingsalternativ:

1. PayPal

2. Vipps

3. Kortbetaling


Bestilling

Alle bestillinger betraktes som bindende. Du mottar en ordrebekreftelse pr e-post. Videre mottar du en e-post med informasjon etterhvert som ordren behandles hos oss.


Angre og returrett

Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp, fyller du ut angrerett skjema og sender varen i retur med komplett produktemballasje innen 14 dager fra du mottok varen (e).


Betingelsen for retur, er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny.


Hvis du bruker din angrerett og returnerer varen (e), betaler du selv for returkostnadene. Når vi har fått tilbake varen (e) i skadefri tilstand med originalemballasjen, refunderer vi beløpet du har betalt innen så raskt som mulig. Husk å oppgi ditt kontonummer på returskjemaet.


Angrerett

For dine kjøp gjelder en angrerett på 14 dager. I denne perioden har du en angrerett som innebærer at du har mulighet til, uten noen forpliktelser fra din side (bortsett fra transportkostnadene), å sende tilbake de varene du har mottatt. Du skal i så fall sende tilbake varene ubrukt med originalemballasjen.


Minimumsalder

For å handle i vår nettbutikk må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år kan du få en myndig, f.eks. en foresatt, til å handle for deg.


Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive og eller trykkfeil kan forekomme.


Forsendelse

Alle bestillinger sendes så raskt som mulig. Ekspedisjonsgebyr og porto kommer i tillegg med kr 99,-

Normalt har du varene på postkontoret 2-6 dager fra vi har mottatt din bestilling. Variasjoner kan forekomme ved stor pågang og eller endringer i lagerbeholdning. Da vil vi ta kontakt med deg.


Retur av andre årsaker

Ta kontakt pr e-post eller bruk vårt kontaktskjema dersom du har mottatt en vare som ikke fungerer, eller som skal sendes i retur av andre grunner. Oppgi ditt ordrenummer.